8/07/2011

True Blood yıldızlarının gerçek hayattaki ilişki durumları!




















True Blood'un yıldızlarının normal yaşamlarındaki ilişki durumlarını merak edenler için People Magazine, 15 Ağustos'ta çıkacak olan sayısında güzel bir çalışma hazırlamış:

* Dizide son dönemde yıldızları bir türlü barışmayan Sookie & Bill ikilisini canlandıran Anna Paquin ile Stephen Moyer gerçek hayatta evli ve hatırlanacağı üzere geçen yaz 21 Ağustos Cumartesi günü Malibu'da gizli bir malikanede yakın dostlarının katılımıyla gerçekleştirilen düğün töreniyle hayatlarını birleştirmişlerdi.

* Alcide karakterini canlandıran Joe Manganiello ise 2009 senesinin başlarında tanıştığı aktrist ve model sevgilisi Audra Marie ile 2010'un Eylül ayında İtalya'da nişanlanmıştı.

* Dizinin sempatik karakteri Lafayette Reynolds'u oynayan Nelsan Ellis, kız arkadaşı Tiffany Snow ile birlikte.

* Sidney, Avustralya doğumlu oyuncu Ryan Kwanten (Jason Stackhouse) dizi kadrosunun bekar isimlerinden.

* True Blood'un Sam Merlotte'si Sam Trammell uzun süredir Missy Yager ile birliktelik yaşıyor. 2003 yılından bu yana beraber olan çift sene sonlarına doğru ikiz bebeklerine kavuşmak için oldukça heyecanlı.

* Sookie'nin yakın arkadaşı Tara Thornton'u canlandıran Rutina Wesley ise aktör Jacob Fishel ile evli.

* Karizmatik vampir Eric Northman olarak karşımıza çıkan Alexander Skarsgard bir seneyi aşkın bir süredir aktrist Kate Bosworth ile birlikteydi. Ancak magazin basınına yansıyan haberlere göre ikilinin geçtiğimiz haftalarda yolları ayrılmış..

* Hoyt karakterini canlandıran Jim Parrack ise 2008 yılından bu yana aktrist Ciere Parrack ile evli.

* Russell Edgington karakteriyle oldukça başarılı bir çıkış yapan 49 yaşındaki tecrübeli aktör Denis O'Hare geçtiğimiz günlerde twitter hesabından yaptığı açıklamayla uzun süredir beraber olduğu erkek arkadaşı Hugo Redwood ile Perşembe günü New York'ta evlendiğini duyurmuştu.
 
Denis O'Hare, Hugo Redwood ile New York'da evlendi!

No comments: